No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
     Мисија школе

     ОШ Ђура Јакшић" је школа са дугом традицијом (283 година постојања), која је изнедрила велики број значајних људи од академика, научника, уметника, спортиста, државника до црквених великодостојника. А и у данашње време, захваљујући сопственим залагањима и залагањима наставника, наши ученици постижу изузетно запажене резултате на такмичењима свих нивоа који упућују да ће наша школа увек бити извор истакнутих и значајних људи на многим пољима, који ће бити понос нашег села и средине.
     Основна мисија наше школе је да подстиче свеукупни развој личности наших ученика развијањем њихове индивидуалности, креативности, толерантности, хуманости, солидарности, асертивности, мотивације за постигнућем , одговорности, радне навике и културу понашања.
     Такође тежимо да унапредимо атмосферу и међуљудске односе у школи.

pocetna

Визија школе

     Желимо да будемо школа у којој ће ученици и наставници заједничким радом на стицању знања узајамним уважавањем и поштовањем, створити пријатну атмосферу за рад и неговати добре међуљудске односе.

Мото школе: Деца и наставници – узајамно поштовање – циљ нам је исти – образовање и васпитање!

Отварање „Дечије недеље“ у вртићу

У понедељак 05.10.2015. свечано је проглашен почетак „Дечије недеље“ у вртићу. Отварању су присуствовали родитељи који су заједно са децом донели балоне са исписаним порукама са темом: „Породица и деца у породици“. Вртић смо украсили балонима и породичним порукама, док је свака група пустила свој балон са хелијумом који је однео са собом поруке деце и њихових родитеља.

24 29

Током „Дечије недеље“ родитељи су учествовали у акцији набавке играчака за дечији вртић. Испред сваке радне собе организовани су штандови за прикупљање играчака.

42

     

Радост на дечијим лицима је била неизмерна када смо отпаковали нове играчке.

47

     

Деца су током недеље илустровала своје породице:

56

     

Посета цркви је оставила велики утисак на децу, као и разговор са свештеником Петром.

73

     

У вртићу је гостовало „Путујуће позориште“ са представом : „Зачарани принц“.

91 99

У предшколској групи васпитачице Снежане Спасић и Татјане Туленчић одржана је радионица за децу и родитеље са темом: „Породични споменар".

11

     

Током целе „Дечије недеље“ родитељи су доносили писма посвећена својој деци која су касније читана пред децом и њиховим другарима. Ова писма су учинила да се деца осећају посебно и да тај дан буде за њих веома важан и леп.

4

     

На иницијативу родитеља организована је акција прикупљања одеће и обуће за децу којој је таква врста помоћи потребна.

Овим активностима је обележена „Дечија недеља“.

 

017519

facebook logo  youTube