No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
     Мисија школе

     ОШ Ђура Јакшић" је школа са дугом традицијом (283 година постојања), која је изнедрила велики број значајних људи од академика, научника, уметника, спортиста, државника до црквених великодостојника. А и у данашње време, захваљујући сопственим залагањима и залагањима наставника, наши ученици постижу изузетно запажене резултате на такмичењима свих нивоа који упућују да ће наша школа увек бити извор истакнутих и значајних људи на многим пољима, који ће бити понос нашег села и средине.
     Основна мисија наше школе је да подстиче свеукупни развој личности наших ученика развијањем њихове индивидуалности, креативности, толерантности, хуманости, солидарности, асертивности, мотивације за постигнућем , одговорности, радне навике и културу понашања.
     Такође тежимо да унапредимо атмосферу и међуљудске односе у школи.

pocetna

Визија школе

     Желимо да будемо школа у којој ће ученици и наставници заједничким радом на стицању знања узајамним уважавањем и поштовањем, створити пријатну атмосферу за рад и неговати добре међуљудске односе.

Мото школе: Деца и наставници – узајамно поштовање – циљ нам је исти – образовање и васпитање!

5. децембар 2016.
Дан Примирја у Првом светском рату у нашој школи обележен је свечаном приредбом у част Рудолфа Арчибалда Рајса,великог пријатеља српског народа. Програм су извели ученици шестог разреда, као и хор наше школе. Присутни наставници, учитељи, радници школе, ученици и родитељи упознали су се са ликом и делом овог великог човека, који заслужује да га памтимо и да му се дивимо.
Честитамо свим ученицима и наставницима који су учествовали у организовању и реализацији овог лепог догађаја. Фотографије...

 arcibald2    arcibald3  arcibald4     arcibald1
017314

facebook logo  youTube